Kwaliteit

 • Elke dag verse vis

  Kwaliteit staat bij de IJmuider Vishandel hoog in het vaandel. Wij zijn er ons van bewust dat kwaliteit leveren een prioriteit is voor al onze klanten. Hoe zorgen wij ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit kunnen leveren ? Eigenlijk is dat vrij simpel, wij hebben de beschikking over 2 bestelbusjes die elke dag zowel in IJmuiden als in Volendam de groothandels langs gaan om de beste kwaliteit verse en gerookte vis te selecteren

  Ook staan wij open voor innovaties op het gebied van vis en hygiëne. Op het gebied van hygiëne wordt er gewerkt volgens de regels van de HCCAP. Zo werken wij alleen met verse en de beste producten, die er voor ons te verkrijgen zijn. Er worden cursussen gevolgd door het personeel om zo kwaliteitsbehoud te bevorderen. Dus de beste kwaliteit vis en goede hygiëne zijn onze voornaamste prioriteiten. Dit zijn de voornaamste reden dat de IJmuider Vishandel al 53 jaar bestaat en van plan is nog vele jaren door te gaan.

 • Duurzame visserij

  DE MSC Beheert een prikkelend en ambitieus programma, waarin wij samenwerken met diverse partners om de wereldwijde vismarkt te veranderen in een duurzame markt. Onze geloofwaardige standaarden voor duurzame visserij en voor de traceerbaarheid van het product, zijn bedoeld om de beschikbaarheid van duurzame gevangen vis te vergroten. Dankzij ons opvallende blauwe keurmerk voor duurzaam gecertificeerde visserij is duurzame vangst makkelijk te herkennen. ( bron: www.msc.org)

  Al onze leveranciers zijn MSC-gecertificeerd. Zij voldoen dus allemaal aan de eisen voor duurzame visserij. U kunt dus met een gerust hart een visje bij de IJmuider Vishandel komen halen.

 • Milieubewust

  Na gebruik wordt ons frituurvet binnen Amsterdam gerecycled naar biodiesel.

 • Milieuvriendelijk